God tarmflora hos husdyr

På samme måte som oss mennesker har mange dyr i dag problemer med ubalanse i tarmfloraen, noe som gir utslag på både trivsel og helse. Ettersom tarmene utgjør en viktig del av immunforsvaret, påvirkes også dyrenes hud hvis den mikrobielle sammensetningen kommer i ubalanse. Huden blir mer utsatt for eksem, sopp og andre påkjenninger. Et tilskudd av gode bakterier kan hjelpe husdyrene våre både innvendig og utvendig, og gi dem en bedre hverdag.

Ved å tilsette Effektive Mikroorganismer får dyret en større artsvariasjon av mikroorganismer både i tarmene og på huden, noe som kan redusere risikoen for sykdom. Innvendig kan EM hjelpe med å balansere tarmfloraen og skape et bedre næringsopptak, noe som igjen styrker immunforsvaret og bedrer allmenntilstanden til dyret. Utvendig kan EM skape en god mikrobiell balanse på huden og fremme den naturlige bakteriefloraen til dyret. Det forkorter grotiden til sår og reduserer eksem eller kløe.

Probiotiske produkter inneholder gunstige bakterier styrker tarmfloraen og samtidig hemmer veksten av skadelige bakterier. Prebiotika fungerer som mat for de gode bakteriene. De trenger fiberrik mat som skaper et godt miljø for dem slik at de kan formere seg og arbeide effektivt. Våre fermenterte kosttilskudd, er både pre- og probiotiske.

Pre- og probiotiske fôrtilskudd er et godt daglig tilskudd til planteetende dyr. Proferm er basert på spelt og har derfor et veldig lavt gluteninnhold. I motsetning til tørket probiotika inneholder Proferm levende mikroorganismer – i tillegg antioksidanter og bioaktive stoffer.

Fôrtilskudd som inneholder Effektive Mikroorganismer har en rekke fordeler. De kan styrke tarmfloraen, immunforsvaret og allmenntilstanden, forbedre næringsopptak og fordøyelse, virke forebyggende ved fôrskifte, antibiotikabehandling, ormekur og andre former for stress, og gjenopprette tarmfloraen etter diaré.

EM® Skincare

Dette er en blanding av aktive mikroorganismer som gjenoppretter og forbedrer den mikrobielle balansen i dyrenes hud og pels. Produktet kan brukes til å behandle soppinfeksjoner på huden og i ørene, samt sykdommer på og rundt hovene. Det dannes et aktivt beskyttende belegg på huden som styrker og beskytter. EM® Skincare kan også sprayes på skadet hud og forkorte tiden den bruker på å leges.

EM® Skincare er mild og kan brukes på alle dyr – og til og med på mer sensitive deler av kroppen, som f.eks øyne, ører og lepper. Spray produktet på pelsen, hovene eller det skadede/irriterte området. Du kan gjerne bruke en my børste for å nå skikkelig inn i pelsen. Gjenta behandlingen annenhver dag.

Våre produkter er basert på EM (Effektive Mikroorganismer), er melkefrie, veganske og inneholder minimalt med gluten og sukker. 100% naturlige ingredienser og ingen av innholdsstoffene er genmodifisert.