EM keramiske perler 500g

Varenr.
60500
Lager
På lager
Pris
kr 369

Renser og revitaliserer drikkevannet. Perlene forhindrer utviklingen av patogener og stabiliserer vannkvaliteten. Vannet får tilbake sin opprinnelige struktur slik at det smaker bedre og holder seg friskt lenger. 

Innhold

Kibushileire gjæret med Efektive Mikroorganismer og EM-X gold. Kibushileire er kjent for sin utmerkede kvalitet og høye silisiuminnhold. 

Holdbarhet

Ca 10 år. Tips: Rengjør perlene regelmessig med Wipe & Clean vaskemiddel eller med vann. 

EM-keramikk lages av Kibushileire fra Japan som fermenteres med EM (Effektive Mikroorganismer) og EM-X Gold. Deretter blir leiren brent på høy varme, noe som skaper en unik keramikk der EM-informasjonen (frekvensen) lagres og overføres til alle materialer den kommer i kontakt med. Spesielt lett overførbart til vann. EM keramikken kan forbli aktiv i opp til 10 år.

EM består av 80 ulike mikroorganismer som finnes i naturen. Mikrobene overlever ikke den høye temperaturen i brenningen men informasjonen fra dem lagres i leiren og skaper en vibrasjon/resonans. Effekten hos EM keramikk bygger på prinsippet om at energi kan beholdes og overføres gjennom å binde disse egenskapene i leire. 

I kontakten med vann overføres EM-informasjonen til vannet. Frekvensen reduserer grupperingen av vannmolekyler . Denne forandringen reflekteres i vannets spenning, som gjør at smaken på vannet blir bedre, spenningen reduseres og elektromagnetiske felt nøytraliseres. Kalkavsetninger fra vannet reduseres. 

Ved å eliminere negativ informasjon fra rør, vitaliseres vannet og nærmer seg sin opprinnelige tilstand med optimale antioksiderende og fuktgivende egenskaper. 

Bruk

  • Drikkevann: Perlene rensker vannet og forbedrer smaken
  • Oppvaskmaskin / vaskemaskin: Motvirker forkalkning av rør og avløp
  • Kjøleskap: En liten skål med perler i kjøleskapet øker holdbarheten på mat og reduserer dårlig lukt
  • Frukt og grønnsaksskålen: Øker holdbarheten på frukt og grønnsaker
  • Vanntanken på toalettet: Renser vannet og reduserer forkalking
  • Matolje: Motvirker at oljen blir harsk
  • Garderobe, sko, bil: Luftrenser
  • Blomstervase: Blomstene holder seg lenger
  • Vannskål til dyr: Vannet holder seg friskt lenger

Til akvarium og dammer anbefaler vi EM keramikk til dam og akvarium

Dosering

Rense vann: Ha perler i vannflaske, vannkoker, kaffekanne, tekanne, i badekaret og i vannskålen til dyrene. Ca. 10 stk per liter.

Badekar: 25 stk i badevannet mens du bader. Øker blodsirkulasjon og reduserer muskelspenninger.

Luktbekjempelse: Plasser perlene i toalettet, garderober, skohyllen, kjøleskap og bil. 25 stk i vannbeholderen til toalett. 20 stk i bilen. 25 stk i kjøleskapet. 30-40 stk i garderoben. I skohyllen: 2-4 stk per sko

Forleng holdbarheten: Plasser ved frukt, grønnsaker og i blomstervasen. 10 perler i skyllevannet for frukt og grønnsaker. Fruktkurven: 10-20 stk. I kjøleskapet: 20 stk. I blomstervasen: 5-10 stk.

Spare miljøet: Når man bruker perlene i oppvaskmaskin og vaskemaskin motvirkes forkalkning av avløpsrør og gir en friskere lukt til vasken. Man trenger kun halvparten av vaskemiddelet/oppvaskmiddelet og sparer dermed miljøet for såpen. Vaskemaskin: 50 stk i en pose som legges i trommelen. Oppvaskmaskin: 25 stk i en pose som henges opp i bestikk-kurven, eller legges løs i bestikk-kurven.

Holdbarhet

Ca 10 år. Tips: Rengjør perlene regelmessig med Wipe & Clean rengjørinsprodukter eller vann.