Wipe & Clean vaskemiddel, basilikum 1L

Varenr.
40010
Lager
På lager
Pris
kr 110

Miljøvennlig vaskemiddel klar til bruk. 1 liters spruteflaske. Vask helt rent i huset, men spar miljøet for uønskede kjemikalier. Mild duft av basilikum.

Bruk 

Spray Wipe & Clean direkte der du ønsker å vaske. Gni vekk flekker med en klut. Tørk av med en tørr klut for å få frem glans på keramiske topper og vinduer. Det er ikke nødvendig å skylle når du vasker med Wipe & Clean.

Innhold

Wipe & Clean inneholder vann, melkesyrebakterier, gjærsopp, etanol (0,1-1,5%), eddiksyre, eterisk olje (basilikum). Bør ikke drikkes, men er ufarlig å få i seg for mennesker og dyr.

Holdbarhet

Bør brukes innen 12 uker etter åpning.

Om Wipe & Clean

Tradisjonelt utvikles vaskemidler med den hensikt å drepe alle bakterier det kommer i kontakt med. Bakteriene, både de uønskede og de nyttige, på den skitne overflaten drepes helt.  Probiotiske vaskemidler erstatter i stedet uønskede bakterier, og fyller plassen etter dem med nyttige bakterier som hindrer at uønskede bakterier etablerer seg igjen like raskt.

Wipe & Clean kan brukes på alle materialer som tåler vann (glass, speil, plast, porselen, rustfri stål, fliser, malt treverk).

Mikrobene fortsetter å spise bakterier så lenge det er noe å leve av på overflatene de er påført. Det er ikke nødvendig å skylle når du vasker med Wipe & Clean: mikrobene fortsetter å jobbe for deg.

Oppbevares i romtemperatur, ikke over 35 grader. Må ikke utsettes for direkte sollys. 

Forskning

Det er gjennomført flere studier hvor det har blitt benyttet EM i forbindelse med rengjøring. Les mer om disse studiene her.