EM-X Gold

Varenr.
70000
Lager
På lager
Pris
kr 789

Revitaliserende og antioksiderende drikk som styrker kroppens immunforsvar. Passer alle, også barn, eldre og gravide. I Japan har produktet vært i salg siden 80-tallet og benyttes for å lindre sykdomsrelaterte smerter og bivirkninger av tung medisinering.

EM-X Gold har et høyt redokspotensial, altså en sterk evne til å frigjøre elektroner som kan forflytte seg mellom stoffer. Substanser med høyt redokspotensiale nøytraliserer frie radikaler. Frie radikaler er forbindelser som inneholder et uparet elektron og som derfor er svært reaktive. De dannes i kroppen som et biprodukt av vanlige metabolske prosesser, og er potensielt svært ødeleggende fordi de kan reagere og bryte ned fett i cellemembraner, arvestoff og proteiner.

Drikken er produsert gjennom en fermenteringsprosess med EM (Effektive Mikroorganismer). EM-X Gold inneholder mineraler, vitaminer og enzymer som lett kan opptas i kroppen. Fremstilles uten kunstige vitaminer eller andre tilsetningsstoffer.

Når fermenteringen er ferdig, filtreres væsken og de bioaktive stoffene som mikrobene produserer ivaretas. Det som blir igjen er en gjennomsiktig væske som ikke inneholder noen mikrober. EM-X Gold har et stort antall bioaktive stoffer med revitaliserende og antioksiderende funksjon. Drikker en hvete-, gluten-, soya- og laktosefri og ikke genmodifisert.

Bruk

EM-X Gold kan drikkes kald, lunken eller varm. Den kan drikkes konsentrert eller utblandet. Vi anbefaler å varme den til 80 grader før den drikkes. Den kan for eksempel blandes ut i varm te, kaffe eller vann. Den behøver bare å varmes opp en gang, siden den styrkende effekten beholdes selv om den kjøles ned etterpå. Ved oppvarming forbedres drikkens effekt med en faktor på 6.

Dosering

En daglig dose på ca. 10-30 ml som fordeles på 2-3 ganger om dagen. Ta gjerne EM-X Gold på tom mage før et måltid. EM-X Gold kan ikke overdoseres.

Innhold

EM-X Gold er 100% naturlig, ikke genmodifisert hvete-, gluten- og laktosefri. Inneholder vann, melasse, gjærekstrakt, magnesiumklorid (Nigari), korallkalsium (kalsiumkarbonat), sitronsyre som fermenteres med EM-teknikk (fotosyntesebakterier, melkesyrebakterier og gjærsopp). Importert fra Japan.

Oppbevaring

  • Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Brukes innen en mnd etter åpning. 
  • Ikke bruk lokket som doseringsmål. Dette for å unngå overføring av uønskede bakterier til flasken.
  • Produktet er sterilisert og inneholder ingen levende mikroorganismer.

Forskning

Det er gjennomført flere studier hvor det har blitt benyttet EM relatert til helse. Les mer om disse studiene her.