EM-X Gold Salt 100g

Varenr.
70003
Lager
På lager
Pris
kr 199

Naturlig salt med høyt innhold av verdifulle mineraler og sporstoffer. På grunn av det høye innholdet av mineraler smaker saltet mykere og ikke så bittert som vanlig salt. Passer både som bordsalt og til matlaging.

EM-X Salt er fremstilt fra dypet i Stillehavet utenfor Okinawas nordøstkyst. Dette saltet inneholder mange verdifulle mineraler og sporstoffer, inkludert kalsium, magnesium, kalium, gull, yttrium og sink. Derfor smaker det mykere og ikke like bittert som vanlig salt. I tillegg til å være et supert alternativ til “vanlig” salt, kan EM-X Salt også brukes til å remineralisere kroppen etter en runde med detox, omgangssyke eller diaré. Løs da opp 3 g salt daglig i et glass vann og drikk. Et annet egnet bruksområde er ved kosmetisk skjønnhetsbehandling og eksfoliering.

Vann fra havdypet gir meget gode forutsetninger for å fremstille et salt som er fritt for skadelige bakterier og beskyttet fra miljøpåvirkning. Saltet er forfinet med hjelp av EM-teknologi. For å forhindre oksidasjonsprosesser blandes sjøvannet med EM-X Gold med en gang det blir hentet opp. Deretter tilsettes EM-1 og saltet fermenteres i en måned. Etter modning tilsettes EM-X Gold på nytt og vannet kokes langsomt til en saltmasse for deretter å tørkes i solen. Til slutt brennes saltet i en EM-keramisk ovn for å bli kvitt forurensning, før det males til et fint salt.

Natriumklorid, utvunnet fra saltgruver eller gjennom tørking av sjøvann, er det vanligste saltet å bruke ved matlaging. Disse saltene inneholder nesten 100% natriumklorid og fremmer oksidative prosesser i kroppen. EM-X Salt har derimot et naturlig lavt innhold av natriumklorid.