EM Skincare for Pets

Varenr.
60004
Lager
På lager
Pris
kr 198

EM SkinCare for Pets hjelper mot hudirritasjon som kløe og eksem hos hund, katt og hest. Hudirritasjon i øret, på huden/pelsen eller mugg på hestens hover kan behandles med sprayen. Det dannes et aktivt beskyttende belegg på huden som styrker og beskytter mot bakterieangrep. Belegget er ikke synlig og merkes ikke når man kjæler med dyret. Kun naturlige ingredienser gjør produktet ufarlig for dyret ved pelsstell. 

EM SkinCare for Pets hjelper til med å styrke den naturlige mikrofloraen på huden og i pelsen til dyrene, og kan hemme fremvekst av sopp og uønskede bakterier. Produktet kan brukes til å behandle soppinfeksjoner på huden og i ørene, samt sykdommer på og rundt hovene som for eksempel mugg. EM SkinCare kan også sprayes på skadet hud slik at den leges raskere.​

Bruk

EM SkinCare for Pets kan brukes på hund, katt og hest. Den milde formulaen gjør at også følsomme steder på dyret som nese, ører eller rundt øynene kan sprayes. Spray direkte på dyret, eller spray i hånden og gni inn på det ønskede stedet. Spray direkte på pelsen eller på det irriterte/skadde området. Bruk gjerne en myk børste for å jobbe det ordentlig ned i pelsen. Gjenta behandlingen hver eller annenhver dag.

OBS! Produktet er mørkebrunt i fargen og kan midlertidig gi en svak brunlig nyanse på helt lys pels. Den naturlige syrlige lukten av sprayen forsvinner etter noen minutter i dyrets pels. Ved påføring på hunder som lukter "våt hund" vil den ubehagelige hundelukten nøytraliseres. 

Inhold

EM SkinCare er laget av 100% naturlige ingredienser og ingen av innholdsstoffene er genmodifisert. Det er melkefritt og vegansk, og inneholder minimalt med gluten og sukker.

Aktive mikrober:

Fotosyntesebakterier: Rhodopseudomonas palustris, Rhodospirillum rubrum

Melkesyrebakterier: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus caseï

Gjærsopp: Saccharomyecs cervisiae

 

Relaterte varer

Proferm pets 300g
kr 99