Proferm pets 300g

Varenr.
60003
Lager
På lager
Pris
kr 99

Proferm Pets styrker immunforsvaret og kan dermed motvirke diaré, eksem eller kløe. Ved å tilsette Proferm Pets i det daglige fôret, tilføres gode bakterier som hjelper dyret til en bedre hverdag. Lukter og smaker godt for hund, katt, høner og hester og er derfor enkel å blande i dyrets vanlige fôr. Kan strøs over både bløtfôr og tørrfor.

På samme måte som for oss mennesker, har mange dyr også problemer med ubalanse i tarmfloraen. Et tilskudd av gode bakterier kan løse dette. I motsetning til tørket probiotika inneholder Proferm Pets levende mikroorganismer og antioksidanter. Disse kan hjelpe til med å forbedre næringsopptaket og fordøyelsen til dyret. Positive effekter av et velfungerende tarmsystem er

  • reduksjon av kløe og eksem
  • fast avføring
  • blank pels

 

Proferm Pets er et pre- og probiotisk fôrtilskudd basert på spelt som er fermentert med EM. 

Bruk

Proferm Pets er et godt fôrtilskudd til alle husdyr og kan enkelt blandes med andre former for mineraltilskudd og fôr. Proferm Pets kan brukes forebyggende ved fôrbytte, antibiotikabehandling, ormkur eller etter sykdom som forårsaker løs mage. Forhør deg alltid med din veterinær ved sykdom. 

Dosering per dag

Katt og hund: 5-10g, avhengig av størrelsen på dyret

Høns: 2-3% av daglig fôrinntak

Hest: 25 - 70g, avhengig av størrelsen på hesten/ponnien

Føll og kalver: 5g

Begynn alltid med en mindre dose og øk gradvis dosen over 1-2 uker. Rådfør deg alltid med veterinær ved sykdom og alvorlige problemer.

Innhold

Speltstrø fermentert med EM (Effektive Mikroorganismer). Melkesyrebakterier (Lactobacillus plantarum og Lactobacillus casei), gjærsopp (Saccharomyses cervisiae). Melkefri og meget lavt innhold av gluten og sukkerarter.

Oppbevaring

Proferm Pets oppbevares best lufttett i romtemperatur. Må ikke utsettes for sollys.