EM Drikkesten kaldt vann

Varenr.
60503
Lager
På lager
Pris
kr 349

EM-keramikk kan redusere kalk og spor av skadelige stoffer i vannet. Ypperlig til bruk i vannkarafler eller annen kald drikke. Den biologiske balansen i vannet forbedres, noe som gjenspeiler seg i smaken på vannet. 

Drikkestenen er laget av Kibushileire i høy kvalitet fra Japan som prennes sammen med EM og EM-X Gold i veldig høy tepmperatur. Prosessen gjør at keramikken får en langtidsvirkende effekt av EM-resonans. Egenskapene i keramikken har en positiv innvirkning på alle materialer og miljøer de kommer i kontakt med, spesielt drikkevann.

Med hjelp av drikkestenen kan du forbedre vannkvaliteten fordi den reduserer vannkluster, ytterspenning og neutraliserer elektromagnetiske felt. EM-keramikken kan også redusere kalk og spor av skadelige stoffer som kan finnes i vann. 

En forbedring av vannkvaliteten kan smakes i rettene som tilberedes sammen med matlagningsstenen. 

Bruk

I vannmugge, karaffel eller flaske med kald drikke.

Dosering

En sten per 2 liter vann.

Størrelse

45mm x 45mm x 13 mm

Innhold

Kibushileire gjæret med Effektive Mikroorganismer (EM) og EM-X Gold før steking. Kibushi leire er kjent for sin utmerkede kvalitet og sitt høye innhold av silisium. EM består av 80 ulike mikroorganismer som finnes i naturen. Drikkestenen inneholder ingen levende mikroorganismer.

Holdbarhet

Ca. 10 år.

Rengjøring

Bør rengjøres regelmessig. For best resultat vaskes drikkestenen en gang i måneden med Wipe & Clean, skrubbes og skyldes før videre bruk.