Wipe & Clean vaskemiddel, mynte 2L + spruteflaske

Varenr.
40021
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 279

Miljøvennlig vaskemiddel. 2 liters bag-in boks med tilhørende spruteflaske. Vask helt rent i huset, men spar miljøet for uønskede kjemikalier. Mild, duft av mynte.

Bruk 

Ved vask med sprayflaske blandes vaskemiddelet ut med vann. Ca 0,5 dl vaskemiddel i en sprayflaske på 3 dl er passelig. Spray deretter Wipe & Clean direkte der du ønsker å vaske. Gni vekk flekker med en klut. Tørk av med en tørr klut for å få frem glans på keramiske topper og vinduer. Det er ikke nødvendig å skylle når du vasker med Wipe & Clean. I vaskebøtta kan man tilsette 1-10% Wipe & Clean. Det er viktig å kun bruke lunkent vann. De aktive mikrobene dør om de utsettes for over 38 grader. 

Innhold

Wipe & Clean inneholder vann, melkesyrebakterier, gjærsopp, etanol (0,1-1,5%) og eddiksyre, eterisk olje (mynte). Bør ikke drikkes, men er ufarlig å få i seg for mennesker og dyr.

Holdbarhet

Bør brukes innen 12 uker etter åpning.

Om Wipe & Clean

Mange tradisjonelle vaskemidler er utviklet for å ha antibakteriell virkning. De fjerner bakterier uten å etterlate seg noe annet, og fjerner både uønskede og nyttige bakterier. Probiotiske vaskemidler erstatter i stedet uønskede bakterier, og fyller plassen etter dem med nyttige bakterier som hindrer at uønskede bakterier etablerer seg igjen like raskt.

Wipe & Clean kan brukes på alle materialer som tåler vann (glass, speil, plast, porselen, rustfri stål, fliser, malt treverk).

Mikrobene fortsetter å spise bakterier så lenge det er noe å leve av på overflatene de er påført. Det er ikke nødvendig å skylle når du vasker med Wipe & Clean: mikrobene fortsetter å jobbe for deg.

Oppbevares i romtemperatur, ikke over 35 grader. Må ikke utsettes for direkte sollys. 

Forskning

Det er gjennomført flere studier hvor det har blitt benyttet EM i forbindelse med rengjøring. Les mer om disse studiene her.