EM Matlagingssten varmt vann

Varenr.
60504
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 469

EM-keramikk kan redusere kalk og spor av skadelige stoffer i vannet. Ypperlig til bruk ved koking av pasta, ris og potet. Den biologiske balansen i vannet forbedres, noe som gjenspeiler seg i smaken på råvarene som kokes i vannet. 

Matlagningsstenen er laget av Kibushileire i høy kvalitet fra Japan som prennes sammen med EM og EM-X Gold i veldig høy tepmperatur. Prosessen gjør at keramikken får en langtidsvirkende effekt av EM-resonans. Egenskapene i keramikken har en positiv innvirkning på alle materialer og miljøer de kommer i kontakt med, spesielt drikkevann.

Med hjelp av matlagningsstenen kan du forbedre vannkvaliteten fordi den reduserer vannkluster, ytterspenning og neutraliserer elektromagnetiske felt. EM-keramikken kan også redusere kalk og spor av skadelige stoffer som kan finnes i vann. 

En forbedring av vannkvaliteten kan smakes i rettene som tilberedes sammen med matlagningsstenen. 

Bruk

  • legges i vannet ved koking av ris, potet, grønnsaker, pasta etc.
  • legges i gryten når du koker supper og gryteretter
  • legges i kaffekanne, vannkoker og der du tilbereder varm drikke
  • legges i kokende olje ved frityr av matvarer

Dosering

En sten per kjele

Størrelse

40mm x 40mm x 25mm

Innhold

Kibushileire gjæret med Effektive Mikroorganismer (EM) og EM-X Gold før steking. Kibushi leire er kjent for sin utmerkede kvalitet og sitt høye innhold av silisium. EM består av 80 ulike mikroorganismer som finnes i naturen. Matlagningsstenen inneholder ingen levende mikroorganismer.

Holdbarhet

Ca. 10 år.

Rengjøring

Bør rengjøres regelmessig. For best resultat vaskes matlagningsstenen en gang i måneden med Wipe & Clean, skrubbes og skyldes før videre bruk.